top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Entrega de Recompenses en Sueca


Pasqualet i l´Ajuntament de Sueca reben l´espiga d´or honorífica

Diumenge per la vesprada i com ja va sent tradicional, es van lliurar al centre cultural Bernat i Baldoví, els bunyols d´or amb fulles de llorer i brillants, màxima distinció que atorga la Junta Central Fallera de València. Al mateix temps es varen fer l´entrega les espigues d´or, distinció que concedeix la Junta Local Fallera de Sueca, als fallers majors de seixanta anys que tinguen una trajectòria com a fallers consolidada.

Aquest any i com a novetat la Junta Local Fallera de Sueca ha fet entrega de la seua màxima distinció, l´espiga d´or honorifica a dos persones en reconeixement de la seua llavor en pro de les falles de Sueca, per realçar i enaltir la festa fallera i per vetllar per la seua continuïtat.

Aquest va ser el moment més emotiu de la vesprada, en nomenar el primer d´aquests guardonats: En Pascual Carrasquer Blasco "Pasqualet": Artista i mestre d´artistes, suecà de soca rel amb una dilatada trajectòria professional, molt volgut dins i fora del món faller. Amb noranta-un anys segueix visitant el taller. Els fallers i falleres que omplien el pati de butaques del centre municipal Bernat i Baldoví el van rebre de peu i amb una forta ovació.

L´altre guardonat amb aquesta màxima distinció fou l´Ajuntament de Sueca, qui de mans de la seua alcaldessa Raquel tamarit i amb la presència del regidor de festes Pau Roselló, recolliren aquesta recompensa per recolzar tots i cadascun dels actes que organitzen les falles.

32 visualizaciones0 comentarios
bottom of page