top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Presentació de les Falleres Majors 2018 de la Falla Rio Tajo - Cavite


Divendres passat 16 de febrer passades les 22 hores en la Sala Canal de Pinedo, van ser presentades les Falleres Majors de la Falla Rio Tajo - Cavite per al present exercici faller.

Un acte ple d'emocions, es va obrir l'acte recordant a dos persones falleres, que han mort recentment, deixant un minut de silenci i on els familiars han rebut l'afecte de la comissió i ells mateixos han deixant en el banderí de la comissió infantil i adult un corbatí en el record d´estes dos persones.

En la primera part de la Presentació va pujar a l´escenari Claudia García Sánchez per a despedir el seu càrrec de Fallera Major Infantil, però abans de la despedida, Claudia tènia que donar la benvinguda a l'escenari a la comissió infantil. Després va ser el torn de Maria José Tortosa Murillo, on va donar la benvinguda a la comissió major a l'escenari. a continuació va ser el moment dels mantenidors de Claudia i Maria José.

En la despedida de Claudia van pujar a l'escenari els representants 2017 de les falles del sector Malva-rosa - Cabanyal -Beteró on van posar el final al regnat. El mateix pas amb Maria José on van pujar les Falleres Majors 2017 del sector, on també van posar el punt final al regnat.

Per fi arribaba el moment de la Presentació de les Falleres Majors de Rio Tajo Cavite. Passades les 00h de la mitjanit el nom de Rocío Solis Cebolla va sonar amb força en la Sala Canal, perquè començarà a desfilar per la passarel·la, plena d'emoció i amb la mirada de tota la sala i com no dels seus pares i familiars que estaben emocionats.

Passades les 00:30h el nom de Gema Muñoz Fernández va sonar en la Sala Canal perquè fora presentada com a Fallera Major de la Falla Rio Tajo - Cavite. Va pujar a l'escenari plena d'emoció, els seus familiars la miraven amb emoció.

Ara vos deixem amb les millors imatges de la Presentació. Volem donar molt anims i el nostre més sincer dol als familiars de Cecilia i d'Enzo, per això les següents imatges eixiran amb un llaç negre, amb motiu que la comissió estan de dol.

134 visualizaciones0 comentarios
bottom of page