top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Presentació Llibret 2018 A.C. Falla La Marina de Sagunt


Este dimecres 14/02/18 a les 19:30 en el teatre Begoña de Port de Sagunt va tindre lloc la presentació del llibret d´este exercici de l´ A.C Falla La Marina, un acte que va estar molt concorregut i que no deixa indiferent a ningú, ja que el llibret davall el lema "70 anys mariners", s´ha volgut omenejear els 70 anys que porta plantant falla, on s´ha escrit sobre els diferents lemes dels monuments que s´han plantat en la plaça la Marina. Un altre any més s´ha aconseguit que siga accessible i participatiu ja que els textos del llibret estan radiats i junt amb el llibret en si, estan penjats en la pàgina web de la falla www.fallalamarina.es , a la qual es podrà accedir des del mateix llibret per un codi QR, amb açó la falla ha volgut que qualsevol persona puga disfrutar de les col.laboracions literàries publicades.

Este acte ha estat presidit per les falleres majors de la falla La Marina, Saila Pradas i la xicoteta Judith Alcaide, acompanyades dels seus presidents, Alberto Cebrián i Matías Alberto Marco, i ha comptat amb la prèsencia de les màximes representants de la festa josefina en la comarca, Mar Gimeno i Andrea Escribá, així com la regidora de festes i cultura popular del consistori saguntí, Remei Torrent.

Després de l´acte en el casal de la falla, va tindre lloc un vi d´honor, on es va poder comentar i veure destendidamente el llibret.

Enguany també la falla s´ha sumat al circuit de falles accessibles d´ONZE. On comptarem amb les crítiques en braille i àudio com el nostre llibret d´enguany.

12 visualizaciones0 comentarios
bottom of page