top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

La FDF de Gandia aconsegueix un patrocini per a la mascletà del 17 de març


Efectivament, el president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, ha confirmat que la petició de patrocini al supermercat FAMILY CASH ha estat positiva. D´aquesta manera, s´enceta de nou, una col.laboració entre falles i l´empresa privada que redundarà en benefici de tot el poble en general i de la festa fallera en particular.

Representants de la família Canet, propietària de Family Cash, han estat a Gandia per veure la ubicació de les mascletaes justament amb el responsable de la pirotència Nadal-Martí, Javier Nadal, que s´encarregarà de disparar el 17 de març.

La Federació de Falles vol agrair a aquesta empresa la seua col.laboració i que, tant de bo, siga exemple i un estímul per a altres empreses i professionals.

Family Cash va ser fundada el 2013 per professionals amb amplis coneixements i experiència en el sector. Després de la posada en marxa del primer establiment, situat a Xàtiva, va iniciar un pla d´ expansió que ha portat a l´empresa a obrir botigues a Torrent, Ontinyent, l´Alqueria de la Comtessa, Museros i Gandia. En l´actualitat és un referent a la comarca en el seu sector.

21 visualizaciones0 comentarios
bottom of page