top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Reyes Martí dispararà la Nit del Foc.


El regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, ha anunciat este mati, un dels noms més esperats al cicle de focs de les Falles 2018.

Es tracta de l´empresa pirotècnia que dispararà tant la Nit del Foc com la Mascletà del dia 19 de març, tant com la cremà dels dos monuments fallers de la Plaça de l´Ajuntament.

Així Fuset, ha avançat que "enguany la responsable de les disparades falleres més importants per als amants de la pólvora serà Reyes Martí, qui per mèrits propis es convertirà així en la primera dona pirotècnica en disparar la Nit del Foc i la cremà de les falles oficials de València". D´esta manera, l´ empresa Pirotècnia Martí, de Borriana, "veu recompensada una gran trajectòria ascendent en la catedral de la pólvora, que ja li va valdre l´any passat la seua entrada amb la seua primera mascletà a la setmana fallera i el seu primer castell".

El nom de Reyes Martí per a la nit del 18 de març i la jornada del 19, és un avanç d´un calendari pirotèncic que es presentarà oficialment, el pròxim dijous 8 de febrer, a la Gala de la Pirotècnia que estarà presedida per les falleres majors de València.

El calendari pirotècnic ja a començat desprès d´esta cap de setmana passat amb les exaltacions de les falleres majors de València aon varen disparar divendres per la Pirotècnia Caballer Firewoks i dissabte per la Pirotència Nadal - Martí.

La pròxima cita avanç del dia de la Crida serà este divendres a la inauguració oficial de l´Exposició del Ninot, al voltant de les 21 hores al llac del Museu de les Ciències, a càrrec de la Pirotècnia Global Foc - Caballer FX.

El calendari oficial de Pirotècnia el tindreu publicada en la nostra web.

12 visualizaciones0 comentarios
bottom of page