top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

El Ball Faller de Gandia serà més ecològic que mai.



L´executiva de la Federació de Falles ha decidit implantar un nou mètode per tal d´evitar el 80% de deixalles generades en l´esdeveniment del Ball Faller. Durant aquest gran esdeveniment els fallers podran comprar un got personalitzat amb una estampació característica del Ball Faller per tant sols un euro. La intenció és que els fallers utilitzen al llarg de la nit el mateix got i finalment se l´ emporten a sa casa de record.

Com funciona aquest nou mètode de reciclatge??

Els fallers compraran el seu #ecogot per tan sols un euro.

El podrà utilitzar durant tota la nit, ja qués és de plàstic resistent.

Els fallers podran emportar-se el #ecogot a sa casa com a record d´aquest gran esdeveniment.

La Federació de Falles de Gandia ha decidit implantar aquest mètode a tots els actes fallers on es reunisca un gran nombre d´assistents. S´utilitzara a actes com el Ball Faller, el Sopar de Germanor, les paelles del 9 d´Octubre... A cada esdeveniment, hi haurà un got caracteritzat i la intenció és que els fallers pugen completar la col.lecció de #ecogot. Els dissenys seran diferents i molt cridaners.

A més de cuidar el medi ambient, aquest #ecogots tenen major capacitat que els recipients tradicionals (25 cl el got de tub tradicional i #ecogot, 33 cl). Preocuoar-se i implicar-se en tindre cura amb el medi ambient sempre et dóna avantatges!

Amb aquesta mesura es pretén conscienciar als fallers de la necessitat de cuidar el medi ambient i buscar fórmules per tal de reciclar els dies grans de la nostra festa. Un exemple del compromís de les falles amb l´ecologia ha estat, l´acord arribat amb l´Ajuntament de Gandia per tal d´instaurar xicotets contenidors de vidre a tots els cassals de la ciutat. Amb aquesta iniciativa, i l´ajuda d´ Ecovidrio s´aconseguí que les passades festes josefines foren les més ecològiques de la història.

9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page