top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

ESPECIAL: EXALTACIÓ FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2018. DANIELA GÓMEZ DE LOS ÁNGELES


Al voltant de les 18 hores, el Palau de la Música tornava a ser el epicentre del món faller un dia més, per a rebre a la Fallera Major Infantil de València, Daniela Gómez de los Ángeles, junt a la seua Cort d´ Honor. Les Falleres Majors de València 2017, Raquel Alario i Clara María Parejo, també han volgut estar present.

Rocío Gil i la seua Cort d´Honor també han estat presents, aon han lluit les bandes que anit varen ser entregades.

Lucía Burguete Alcaide, Regina Infantil de les Festes de la Magdalena de Castelló 2018 i Martina Núñez Cuenca, Bellesa del Foc Infantil d´Alacant 2017, han volgut estar presents en la Exaltació de Daniela.

Els representants polítics també han volgut estar presents en el acte de Exaltació, com han sigut l´ Alcalde de València, Joan Ribó; la regidora de Cultura i Presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, el secretari autonómic de Cultura i Esports Albert Girona, la regidora de Ciutadans de l´ Ajuntament de València; Amparo Picó, entre altres..

FOTOGRAFIES: Armando Romero / JCF

Inici de l´espectacul. "El xicotet príncep"

El espectacul fou a càrrec de Dinàmic Produccions. La Sala Iturbi es va plenar de rialles dels menuts, amb una història plena d´acrobàcies, teatre, dansa i imaginació.

FOTOGRAFIES: Armando Romero

En la segona part de la Exaltació, comença la part protocol.laria.

La Sala Iturbi es queda en silenci per a que començe a sonar el pasdoble "El Fallero" interpretada per la Banda Municipal de València.

Pere Fuset, ja esperava en l´escenari per fer-los la imposició de la banda i la joia, que les acredita que son de la Cort d´Honor de la Fallera Major Infantil de València 2018.

Una a una desfilaren davant la mirada dels fallers, falleres, convidats i telespectadors per els passadissos de la Sala Iturbi al ritme de la Suite Cort d´Honor. Tot seguit la veu en off de Rafa Martí Monforte cridava a cada una de les 12 components de la Cort Infantil per fer acte de presencia al escenari de la Sala Iturbi.

Alba Miquel Molina, té 10 anys i estudia 6è de primària en el Col.legi Salesianos San Juan Bosco i és de la Falla Rubén Vela - Dr. Waksman.

Vega Calvo Caparrós, té 11 anys, estudia 4º de primària en el Col.legi Salesianas María Auxiliadora i és de la Falla Plaça d´Espanya - Ramón i Cajal - Pintor Benedito.

Nekal Martínez Rubio, té 9 anys, estudia 4º de primària en el CEIP Vicent Blasco Ibáñez i pertany a la Falla Luz Casanova - Pare Espasa.

María Querol Ruíz, té 10 anys i estudia 5è de primària en el Col.legi Pureza de María i es de la Falla Progrés - Teatre la Marina.

Marta Estornell de la Viña, té 9 anys, estudia 4º de primària en el Col.legi Mascamarena i és de la Falla Trinitat - Alboraia.

Marina Giménez Amaro, té 10 anys, estudia 6è de primària en el Col.legi Inmaculada Corazón de María i pertany a la Falla Olivereta - Cerdà i Rico.

Aitana Gómez González, té 10 anys, estudia 6è de primària en Edelweis School i pertany a la Falla Exposició - Misser Mascó.

Paula Miquel Chuliá, té 9 anys, estudia 4º de primària en el Col.legi Sant Marcel.lí i és de la Falla Enginyer José Sirera - Pío IX.

Aitana Piquero Llorens, té 11 anys i estudia 1º d´ESO en el Col.legi José Soto Mico i pertany a la Falla General Barroso - Calvo Acacio.

Lola Palanca Soriano, té 11 anys i estudia en 6è de primària en el Col.legi Alemany i pertany a la Falla Dr. Olóriz - Arquebisbe Fabián i Fuero.

Daniela Esteve Bueno, té 11 anys i estudia 6è de primària en el Col.legi Santa María Maristas d´ Alboraia i pertany a la Falla Plaça de l´Arbre.

Blanca Casaven Pérez, té 11 anys i estudia 6è de primària en l´Escola Gavina i pertany a la Falla Santiago Rusinyol - Comte Luminares.

Les 12 xiquetes estaven molt emocionades al arribar a l´escenari, després de desfilar emocionades per el passadís.

FOTOGRAFIES: Armando Romero / JCF

Pasades les 19:45h Daniela va rebre de mans de l´Alcalde de la ciutat de València, Joan Ribó la banda que la acredita Fallera Major Infantil de València 2018.

La veu en off de Rafa, va cridar amb molta solemnitat a Daniela Gómez i al compàs de la Suite Fallera Major va desfilar per el passadís fins a l´escenari.

Al arribar a l´escenari, Joan Ribó ha sigut l´encarregat de imposar la banda a Daniela, que ha arribat de les mans del seu cosí Pau de los Ángeles; i Pere Fuset, President de Junta Central Fallera i Regidor de Cultura Festiva, li ha entregat a Daniela, la joia.

Els familiars de Daniela, ocupaven les primeres files, per a poder vore emocionats i poder gaudir d´ este moment únic per a ella.

Al finalitzar la Suite Fallera Major, el cosí de Daniela, Marc de los Ángeles, ha sigut l´encarregat de portar-li el ram de flors i el coixí per a acomodar-la en la seua Cadira d´Or.

FOTOGRAFIES: Armando Romero / JCF

Després de la imposició de bandes que acrediten a Daniela Gómez i la seua Cort d´Honor com a màximes representants de la festa valenciana. Toca veure desfilar les 22 cistelles que ofrenen a Daniela, amb color i olor de les flors.

Aquest ha sigut l´ordre de les cistelles.

  1. Molt Honorable Senyor President de la Generalitat Valenciana.

  2. Excel.lentíssim Senyor Delegat del Govern de la Comunitat Autònoma Valenciana

  3. Excel.lentíssim Senyor General Cap del Quarter General Terrestre d´Alta Disponibilitat i Comandància.

  4. Corts Valencianes

  5. Excel.lentíssim Senyor President de la Diputació Provincial de València

  6. Senyor Rector Magnífic de la Universitat Politècnica

  7. Excel.lentíssim Senyor General Cap de la 6ª Zona de la Guàrdia Civil

  8. Senyor President de la Cambra Oficial d´Indústria, Comerç o Navegació de València.

  9. Societat Cultural "Lo Rat Penat"

  10. Altar Sant Vicent de Russafa

  11. Gremi d´Artistes Fallers de València

  12. València CF

  13. Llevant UD

  14. Federació Valenciana de Cases Regionals d´Espanya

  15. Junta Local Fallera de Borriana

  16. Junta de Festes de Castelló, Reina de la Festa de Castelló 2018

  17. Federació de les Fogueres de Sant Joan d´Alacant, Bellesa del Foc 2017

  18. Federació de Falles en Especial Ingeni i Gràcia

  19. Agrupació de Falles del Botànic

  20. Falla Santa María Micaela - Martí l´Humà

  21. Junta Central Fallera

  22. Excel.lentíssim Ajuntament de la Ciutat de València

Així mateix també Lucía Burguete Alcaide, Reina Infantil de la Magdalena de Castelló 2018 i Martina Núñez Cuenca, Bellesa del Foc Infantil 2017, també han volgut acompanyar a Daniela en este dia tan important per a ella.

FOTOGRAFIES: Armando Romero / JCF

Després de l´ofrena de cistelles va ser el torn de la mantenidora del acte, Marisa Falcó. Al acabar el dircurs de la mantenidora, varen sonar les notres del Himne Regional i del Himne d´Espanya. I per a finalitzar esta vesprada màgica per a Daniela i les 12 components de la Cort d´Honor, se ha disparat un castell de focs d´artifici a càrrec de la Pirotècnia Nadal Martí.

Tot seguit la comitiva de JCF, se han desplaçat fins a la Basilica de la Mare de Déu dels Desamparats, per a ofrenar-li a la Geperudeta unes flors, per a començar el regnat.

Podeu tornar a vore la Exaltació Infantil en el següent vídeo.


16 visualizaciones0 comentarios
bottom of page