top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

El President de la Junta Local Fallera de Sueca comunicà que Sueca tindrà Fallera Major Infantil i c


L´anunci que les falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes tindran màxima representant infantil per a les falles de 2019, el va realitzar el president de la Junta Local de Sueca, Bernardo Garrigós, el passat diumenge deia 17 de desembre.

En el marc d´un dinar de germanor nadalenc, gentilesa del President de la JLF al casal de la falla Sucro, i comptant amb l´assistència dels màxims representants de les comissions falleres per a l´ exercici 2018, de l´alcaldessa de Sueca, els alcaldes de El Perelló i Mareny de Barraquetes, i diverses autoritats locals.

Després d´aquest, el president, va dirigir unes paraules d´agraïment i va sorprendre gratament a tots els presents amb l´anunci, de la instauració de la figura de Fallera Major Infantil (figura que ha sigut reivindicada des de fa temps per part dels fallers) per a les properes falles 2019, amb el vist i plau del col.lectiu faller i les autoritats. Finalitzant amb l´intervenció de l´alcaldessa de la ciutat, Raquel Tamarit.

Bernardo i Tania - Fallera Major de Sueca- complimentaren tots els representants de les comissions falleres amb un obsequi i una felicitació nadalenca, finalitzant amb una foto de tots els assistents.

53 visualizaciones0 comentarios
bottom of page