top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Presentació Falla Antonio Molle - Gregorio Gea de Mislata


Dissabte passat 25 de novembre, la comissió de la falla Antonio Molle - Gregorio Gea es va concentrar en el saló de les Escoles Sant Josep de València per a celebrar un dels seus actes més importants de l´exercici faller, la Presentació de les seues Falleres Majors i Corts d´Honor.

Les dos grans protagonistes, Sandra Ortega Sanabria i la xiqueta Marta Gómez Pardo van veure com el seu somni s´anava fent realitat en una gran gala que va acabar amb un espectacle musical on van participar xicotets i majors de la Comissió.

Una vegada acreditades com a Falleres Majors, les protagonistes ja en els seus trons pogueren escoltar les delicioses paraules que els van dedicar els seus mantenidors. Va ser, Patricia Ortega, l´ encarregada d´exalçar la figura de la seua germana Sandra mentres que a la xicoteta Marta va ser el faller de la Comissió i gran amic de la família, Alfonso Ruiz.

Ambdós protagonistes, acompanyades del President, Emilio Martínez Abella van rebre la visita de les autoritats del municipi així com a associacions i la resta de comissions veïnes que no volgueren pedre´s este esdeveniment.

31 visualizaciones0 comentarios
bottom of page