top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

50 anys de falla infantil i música en Trinitat Alboraia


L'Associació Cultural Falla Trinitat Alboraia Va celebrar diumenge passat 3 de desembre un acte commemoratiu per a celebrar els 50 anys de falla infantil i d'himne.

Diumenge passat 3 de desembre la Falla Trinitat Alboraia va celebrar este solemne acte d'aniversari on no va faltar detall.

L'acte va ser inaugurat per la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor, i presidit pel Quadre d'Honor de Trinitat Alboraia, amb Raquel Guillot Giménez i Raquel Ganau Giner com a Fallera Major i Fallera Major Infantil i Antonio Cherino Talens i Sergi Causaràs Parra com a President i President Infantil.

Després de retre homenatge tots els representants que ha tingut la comissió durant estos 50 anys d'història, els assistents, invitats i representants van poder disfrutar d'un concert a les mans de la Banda de Música Jove de Benimaclet dirigida per Enrique Barrachina.

Entre les diferents peces que es van escoltar destaca "El Fallero", que a més va ser interpretat pel tenor solista, Pasqual Vicent Andreu, l'Himne de Trinitat Alboraia, interpretat pel mateix tenor i com a estrena inèdita, la Marxa Fallera Major de Trinitat Alboraia, una obra composta per David Ribas Domínguez amb motiu del 50 Aniversari de l'Himne de la comissió i que a partir d'ara acompanyarà totes les falleres majors durant el seu regnat.

Des de la Falla Trinitat Alboraia, ens sentim orgullosos d'haver pogut dur a terme un acte tan emotiu com este. Volem agrair profundament a tots aquells que van voler formar part d'este dia històric per a nosaltres, tant a personalitats i músics com a antics fallers que tampoc van voler perdre's esta cita.

9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page