top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Proclamació Fallera Major de la Falla Benicalap

  • Dissabte passat dia 4 Cristina Haro i Nebot va ser proclamada Fallera Major de la Falla Benicalap.

La comissió de la Falla Benicalap va poder acompanyar dissabte passat 4 de novembre a la seua Fallera Major dels present exercici en l´acte de la seua proclamació.

Tots junts van poder reviure imatges, moments i narracions de la vida fallera de Cristina que va començar inclús abans del seu naixement.

D´altra banda la seua faceta fallera es va unirr amb la d´esportista en un espectacular muntatge de connexions amb Austràlia i el circuit de Montmeló on familiars i amics van representar el trasllat de la flama olímpica fins al mateix casal on es desenrotllava l´acte i que va culminar amb l´encesa per part del seu germà del peveter que il.luminarà tot enguany olímpic per a ella. L´Olimpiada del seu regnat, on el premi final a eixa carrera plena d´ obstacles però també de triomfs serà una medalla d´or en forma de Joia de Fallera Major que li va imposar el president Erick Vicente Sebastián i Guillén.

D´esta manera es van fer realitat els dos simnis de Cristina que no eren altres que el de ser Fallera Major de la seua falla de tota la vida i el d´assistir a una olimpiada.

Una vegada proclamada, Cristina va rebre els habituals regals dels representants d´enguany, dels de l´any anterior i també va rebre de part dels jugadors del Llevant UD, els seus companys de treball que no van poder acudir per estar concentrats, una camiseta de la Senyera firmada per tots ells i que li va ser entregada per la seua cosina Elena Nebot Collados, Fallera Major Infantil de València en 2001 i que ès una gran aficionada granota.

Este esdeveniment tan emotiu que va arrancar per parts iguals rialles i llàgrimes als assistents va culminar amb el discurs de l´homenatjada que va mostrar àmpliament la seua emoció, el seu orgull i també les seues excel.lents qualitats de comunicadora.

En definitiva un acte molt valorat pels assistents, que va finalitzar amb la tradicional foto de La Cort d´Honor al complet i una gran festa en què tots van disfrutar d´una nit inoblidable.

Ara els deixem amb les imatges del acte.

120 visualizaciones0 comentarios
bottom of page