top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Entrevista Representants Falla Murillo i Palomar 2018.


La Falla Murillo i Palomar ens ha convidat al seu casal, per fer una entrevista als màxims representants de les Falles 2018.

Tenim el plaer de parlar en Pedro Agulló Pitarch President, Fernanda Morales Fallera Major, Arianna Peña Fallera Major Infantil i Rafael Pines President Infantil.

Moltes gràcies als quatre per convidar-nos, i comencem l´entrevista. Comencem pel futur de la festa fallera.

Arianna Peña FMI,

Explica´ns com eres? Sòc feliç, contenta,un poc mala ¿Què estudies? 4 B de primària Què t´agradaria ser de major? Professora Des de quant eres fallera? Des de que vaig nàixer Vestit de valenciana o del segle XVIII? De valenciana Quin acte faller t´ha agrada més i quin menys? ¿Per què? El qué més m´agrada és la Presentació, perquè me pareix bonic, i el que menys, no te puc dir ningún, perquè m´agraden tots. Què significa per tu ser la Fallera Major Infantil? Un somni Animaries altres xiquetes a que visqueren la mateixa experiència que estàs vivint com a Fallera Major Infantil? Si Qui és el teu indumentarista? La meua iaia I perruquer/a? Ma mare Ara unes preguntes ràpides. Un animal? Lleopard Un color? Blau Una pel.licula? Maléfica Plat favorit? Espaguetis Un grup musical? Kunfu Una serie de Tv? Una casa de locos Un programa de Tv? --------- Platja o muntanya? Platja Mascletà o focs d´Artifici? Els dos Plantà o cremà? Plantà Moltes gràcies Arianna .

Torn del President Infantil Rafael Pines.

Explica´ns com eres? Sòc amable, rebel, ¿Què estudies? 1 ESO Què t´agradaria ser de major? mmm,nose Des de quant eres faller? Des de els 11 o 10 anys Quin acte faller t´ha agrada més i quin menys? ¿Per què? La plantà i la cremà Animaries altres xiquets a que visqueren la mateixa experiència que estàs vivint com a President Infantil? Si Ara unes preguntes ràpides. Un animal? Tigre Un color? Roig Una pel.licula? IT Plat favorit? ---- Un grup musical? --- Una serie de Tv? La que se avecina Un programa de Tv? Tots els programes de Telecinco Platja o muntanya? Platja Mascletà o focs d´Artifici? Focs d´artifici Plantà o cremà? Les dos Moltes gràcies Rafael .

Continuem l´entrevista amb la Fallera Major, Fernanda Morales.

Conta´ns com eres? Uyy, (es riu) Sòc una persona molt major, en molta família ¿Estudies o treballes? Treballe en casa Què significa per tu ser Fallera Major? Es un moment molt especial, les meues filles ho han sigut, la meua néta també, i enguany a mi. És una il·lusió.

Des de quan eres fallera? Des de xicoteta Quins actes t´ha agrada més i quin el menys? Per què? La Proclamació , Presentació, pero la qué més m´agrada es la Proclamació, és el primer acte i és molt bonic. Vestit de valenciana o del segle XVIII? Segle XVIII Animaries a altres xiques per ser Fallera Major? Si, i senyores també ¿Quin és el teu indumentarista? Es una modista, li diuen Carmen I perruquer/a? Ana Ara unes preguntes ràpides. Un animal? Gat Un color? Blau Una pel.licula? Titanic Plat favorit? L´àrros al forn Un grup musical? --- Una serie de Tv? The Walking Dead Un programa de Tv? La Ruleta de la Suerte Platja o muntanya? Platja Mascletà o focs d´Artifici? Mascletà Plantà o cremà? Plantà Moltes gràcies Fernanda

Pasem a parlar un poc amb el president, Pedro Agulló Pitarch.

Què ens pots contar de la Falla Murillo i Palomar? Duc poquet de temps en la falla, i he vist qué erem 90 a tindre 14 persones. Enguany han entrat 2 persones, que són uns fenomenos, a més de tres xiques que se han apuntat però fins a falles no vindran. Ara som uns 27 fallers entre majors i xiquets, i com tots els anys hem tingut Fallera Major i Fallera Major Infantil. En 14 fallers hem plantat durant estos anys monument gran e infantil, al igual que enguany. Durant tot l´any feu activitats? Conta´ns algunes? Si, fem la preparació del Cant de l´Estoreta, preparació de la presentació, Betlem, Setmana Cultural, tallers per als menuts, se fan sopars, dinars, molta germanor, reunions entre altres... Des de quan eres president? Des de l´any 2009 Canviaries alguna cosa d´esta gran festa? Per què? Jo sòc dels antics, i pensé que la festa esta molt bé com esta en estos moments, ni canviaria els estatuts ni res. Ara dos qüestions ràpides: Mascletà o focs d´artifici? Mascletà Plantá o cremà? Plantà Gràcies Pedro.

Per acabar esta entrevista amb els representants 2018, ens agradaria que féreu una crida a tots els nostres seguidors perquè s´apunten a la vostra falla.

President: Convide a la gent que passe un dia en nosaltres, que veja la forma de ser que tenim en Murillo i Palomar, se ho passarien de categoria.

Fallera Major: Convide a la gent que vinga a la falla, perque som un grup xicotet, com una gran família, és un barri molt típic de València i hi ha moltes coses per a vore, i aixi també vorien les activitats que fem, que són moltisimes.

Fallera Major Infantil: Pues jo també com a dit Fernanda i que vegeren sobretot el que fem.

President Infantil: Qué es pasen per aci i que disfruten d´un dia amb nosaltres.Moltes gràcies als quatre per este ratet, amb vosaltres.Esperem tornar prompte per a fer-vos una altra visita.


51 visualizaciones0 comentarios
bottom of page