top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Entrevista als Representants de la Falla Benicalap


La Falla Avda. Burjassot - Padre Carbonell ens ha convidat al seu casal, per a fer una entrevista als màxims representants de les Falles 2018. Tenim el plaer de parlar en el seu President; Erick Vicente Sebastián Guillén, la Fallera Major; Cristina Haro Nebot, la Fallera Major Infantil, Adhara Polo Alhambra i el President Infantil, Alvaro Cervera Henche.

Moltes gràcies per convidar-nos i começem l´entrevista.

Adhara FMI.

Explica´ns com eres? Sóc simpàtica, afectuosa,

Qué estudies? 5è de primaria

Què t´agradaria ser de major? .........

Des de quant eres fallera? Des de que vaig nàixer

Vestit de valenciana o del segle XXIII? Valenciana

Quin acte faller t´agrada més i quin menys? El que més m´agrada es la cremà i l´ofrena el que menys no en tinc cap

Què significa per a tu ser Fallera Major Infantil? Molta il.lusió

Animaries a més xiquetes a què visqueren la mateixa experiencia que estàs vivint com a Fallera Major Infantil? Si

Quin és el teu indumentarista? La meua mare

I perruquer/a? Araceli

Ara unes qüestions ràpides:

Un animal? Gat

Un color? Negre

Una pel.lícula? No vec moltes pelis

Platja o muntanya? Platja

Mascletà o focs d´artifici? Mascletà

Plantà o cremà? Cremà

Moltes gràcies Adhara.

Ara es el torn de Alvaro, President Infantil

Explica´ns com eres? Sóc simpàtic, afectuos,i amigable

Què estudies? 5è de primaria

Des de quant eres faller? Des de menut

Quin acte t´agrada més i quin menys? El que més m´agrada es la cremà i menys no tinc cap.

Animaries a més xiquets a què visqueren la mateixa experiencia que estàs vivint com a President Infantil? Si

Ara unes qüestions ràpides:

Un animal? Àguila

Un color? Verd

Una pel.lícula? Star Wards

Platja o muntanya? Platja

Mascletà o focs d´artifici? Mascletà

Plantà o cremà? Plantà

Moltes gràcies Alvaro

Continuem l´entrevista amb la Fallera Major, Cristina.

Conta´ns com eres? Sóc una persona molt lluitadora, que to el que em propose ho aconseguisc, sóc molt afectuosa, sóc molt espontanea, molt expressiva,sóc una persona sense secrets.

Estudies o treballes? Treballe ara, he acabat d´estudiar un màster enguany, i treballe al Llevant Unio Esportiva i en el Patacona CF.

Què significa per a tu ser Fallera Major? Per a mi és un somni, ja el vaig poder cumplir cuant vaig menuda en el 2004 vaig ser Fallera Major Infantil, i en el moment de deixar de ser-ho asoles pensava en ser gran i poder a tornar a ser. Es un honor representar a la meua falla de tota la vida, pero es un somni fet realitat.

Des de quant eres fallera? Des de que vaig nàixer

Quins actes t´agraden més i quins menys? El que més m´agrada és l´ofrena i la presentació i que menys... són tots especials.

Quin acte estás esperant? La presentació (rises)

Qué me pots contar de la teua comissió? Es una comissió que encara com en totes hi han xicotets grups, sempre ens referim, tots com una gran família. Tots sabem que encara que tens més relació en altres, peró tens a tots per al que necesites. Ens impliquem molt, hi ha moltes persones en la comissió que lluiten per traure´la endavant, que no es asoles una comissió per a baixar sols en falles, es una comissió que lluita dia a dia per la Falla Benicalap.

Vestit de valenciana o del segle XXIII? Depén l´ocasió, en la presentació de valenciana com son actes mes de gala.I de segle XXIII els altres.

Animaries a altres xiques per a ser Fallera Major? Sí, el senten de cor, si. T'ha d'agradar, has d'estar disposada a tot, i has de viure-ho amb sentiment i sí estan segures i sentiments per València i per les falles, sí que ho recomane

Quin ès el teu indumentarista? Tinc dos; per a el de valenciana, me ho fa Maria José Gil i per als tradicionals me ho fa el Taller de Teresa.

I perruquer/a? La meua tia i la meua mare.

Ara dos qüestions ràpides:

Mascletà o focs d´artifici? Mascletà

Plantà o cremà? Plantà

Moltes gràcies Cristina.

Pasem a parlar amb el President Erick Vicente.

Què ens pots contar de la Falla Avda. Burjassot - Padre Carbonell? Jo per circustancias, vaig arribar fa 11 años,es dir que porte molt poc de faller en esta falla, però diria que esta falla és molt familiar, una falla oberta, que pot vindre qualsevol persona per a disfrutar amb nosaltres i una falla que no tanca la porta a ningú.

Durant l´any feu activitats? Conta´ns algunes? Perquè fem la setmana cultural, que hui a sigut la inaguración; anteriorment hem fet la festa de Sant Joan, tancarem la setmana cultural amb lel sopar del mig any. Després tenim com en totes les falles, proclamacions, despedides, festa d'Halloween, festa de Nadal i si que és veritat, que tenim un acte que es fa el dissabte abans de la setmana de falles, que és el Ball de la Fallera Major.

Des de quant eres president? Este es el primer any.

Canviaries alguna cosa d´esta gran festa? Per què? Canviaria coses, però jo sempre sóc de la opinió de que per a canviar, hi ha que probar, per a lo que a mi es bó, potser roin per a la resta de la gent. Jo crec que primer hi ha que probar i vore el que passa.

Ara dos qüestions ràpides

Mascletà o focs d´artifici? Mascletà

Plantà o cremà? Plantà

Moltes gràcies Erick.

Per acabar esta entrevista amb els representants de la Falla Avda. Burjassot - Padre Carbonell 2018, ens agradaria que convidareu a tots els seguidors de De festa en festa perquè s´apunten a la vostra falla.

FMI: Vos convide a tots els xiquets/etes que vingau a esta falla, que ho passem molt bé, i vos anem a rebre amb els braços oberts.

PI: Vos convide a tots que vingau a la falla, que sempre hi ha coses que fer, vos ho passàreu genial.

FM: Vos convide a tots a que vingau a la Falla Benicalap, perquè a banda de ser de Secció Especial molts anys, som una falla de barri, de carrer, sempre estem fent coses, tenim una directiva que sempre esta pensant en tots, i una comissió que vos convida a tot i anem a rebre amb els braços oberts.

P: Jo vaig per la meteixa direcció que Cris, convide a tot el món, per a que disfrute amb nosaltres de la festa, de les falles que plantem en la nostra demarcació, passacarrers, l´ofrena, recoliida de premis, mascletaes, Perqué les falles no sols son una festa de nit, sino que es una festa per a

viure´ la durant tot el dia.

Moltes gràcies als quatre per este ratet amb vosaltres.

Esperem tornar prompte per a fer-vos una altra visita.


64 visualizaciones0 comentarios
bottom of page