top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Elecció 2018 - Comença el somni!


El dissabte 23 de setembre, vam conéixer a les 13 xiquetes i a 13 senyoretes que a partir d'ara seran les representants de les Falles 2018.

La gala de l´Elecció començà a les 20h en una Fonteta plena de fallers i falleres.

En la primera part de la gala es va poder disfrutar de l´espectacle de música i dansa "La Major Exhibició", amb l´entrada de les candidates i desfilada.

DIns de la primera part, Carme Bort i Ximo Rovira, presentadors de l´acte, presentaren als jurats de les candidates i donaren pas a l´acomiadament de les Falleres Majors de València i Cort d´Honor 2017. Aci teniu el discurs de Clara i Raquel. http://www.fallas.com/images/Discurs-acomiadament-FFMMV-2017.pdf.

Aci teniu les fotos del moment de la despedida de Clara María i de Raquel. Imatges de JCF

Al finalitzar la despedida de les FFMMV17, va haver un descans de diversos minuts. Al començar la segona part de la gala, va ser la desfilada de les candidates infantils per sectors segons l'orde establit.

A continuació va haver una actuació de música i dansa "Tot un món".

Tot seguit va ser la desfilada de les candidates majors per sectors i que també va ser segons l'orde establit per sorteig. Al finalitzar la desfilada es disfruta de l'últim espectacle de música i dansa "Com art de màgia".

Ara arriba el moment més esperat de la nit, el nomenament de les candidates elegides per a ser les Falleres Majors de València 2018 i els seus respectives Corts d'Honor.

Fes la teua quiniela... fes clic en la foto i voràs a les candidates a ser FFMMV 2018.


Al finalitzar l´elecció es va interpretar el Himne Oficial de la Comunitat Valenciana

24 visualizaciones0 comentarios
bottom of page