top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

La Falla Sant Vicent - Periodista Azzati afronta el Mig Any Faller amb la il.lusió de continuar amb


La creixent activitat de la Comissió li ha proporcionat 13 premis en l´últim any.

  • El mes de setembre inclourà actes socials, lúdics amb un senyal a la hitòria de la comissió.

  • El monument faller va rebre múltiples guardons, entre ells el Primer Premi d´ enguiny i gràcia de Primera A, que no s´obstenia des de 1995.

  • Les celebracions dels dos últims exercicis i la trajectòria fallera ha provocat que el Gremi d´Artistes Fallers li concedira a la comissió el Ninot d´Or.

La Falla Sant Vicent - Periodista Azzati ha iniciat un mes de setembre ple d´activitats que van a donar continuitat a la progresió social que porta la comissió en els ùltims anys.

En concret, este diumenge se ha celebrat el tradicional "Dinar de Bétera", nom oficial d´ una activitat iniciada en els anys 60 i que manté el seu idiosincràsia - amb partit de fùtbol inclòs - a pesar d´haver variat el seu lloc de celebració.

El pròxim cap de setmana, començarà la preparació de la segona edició del joc "Azzatichef" aon els més xicotets intentaran mostrar els seus dots culinaris i sobre tot, compartirán bons moments de casal amb els amics, al cap primordial de qualsevol comissió infantil.

El dia 23 de setembre, la representant de la comissió, Laura Giménez Caballero, participarà en l´acte de l´Elecció de la Cort d´Honor i Fallera Major de València en el pavelló de la Font de Sant Lluís, amb l´objectiu de disfrutar de l´esdeveniment i il.lusionar-se amb el somni de representar a València.

Finalment , el dia 24 de setembre, la comissió realitzarà el Mig Any Faller, acte en què s´ inicia el segon semestre faller i en el que la Junta Directiva ha preparat importants sorpreses que serviran per a realitzar la història del nostre col.ectiu.

Un any ple d´èxits

La Falla Sant Vicent - Periodista Azzati viu un periode de clara expansió social i fallera. En l´àmbit social, s´ha augmentat quasi un 33% del cens en els últims exercicis. I paral.lelament a este creixement la comissió ha vist com a esforç quedava reflectit en forma de guardons.

En lo relatiu al monument, en l´any 2017 la ha proporcionat a la Comissió d´un 6º lloc en la secció 1ª A i un 12ª premi en la secciño 2ª en falles infantils. Fuït del esforç del nostre artista, Vicente Martínez Aparici, també va obtindre el primer premi d´enginy i gràcia - optorgat per la Federació d´Enguiny i Gràcia de València - i el Ninot Indultat per ARCAF - Asociació per la Recuperació i Conservació de l´Art Faller -.

Igualment, el monument que es planta en el carrer Periodista Azzati fou també premiat per el Casal Bernat i Baldoví amb el galardó "Almodí", a l´escena més reivindicativa valenciana. I finalment, la revista Actualitad Fallera considerà que l´aposta que la comissió presentà a l´Exposició del Ninot era mereixedora de la portada especial que cada any edita esta prestigiosa publicació en el mes de març.

També en el apartat de llibrets la Falla Sant Vicent - Periodista Azzati ha continuat la seua trajectoria existosa, en el 2016 el Bernat i Baldovi, el Rat Penat va concedir el primer premi "Esteve Victoria" al llibret escrit per Ampar Cabrera i el primer premi "Anfòs Ramón" al llibret en categoría infantil. De la mateixa manera, una àmplia representació de la comissió va participar en la Cavalcada del Ninot, en el que junt amb altres comissions amigues, van aconseguir el segon premi de comparsa.

Socialment, ha sigut un any especialment intens amb la celebració del 75 Aniversari de la creació de l´Ofrena, que va comptar amb un esdeveniment històtic per a la comissió: la visita de la Verge dels Desamparats a la nostra demarcació i, en concret, al Casal Xe, un event que pot considerar-se dels més emotius de la llarga història de la Falla.

A més, s´ha produït el retrobament 75 anys després amb POaquita Pérez, Fallera Major que va iniciar l´Ofrena de Flors i que amb el pas del temps es va convertir en l´acte multitudinari que és en l´actualitat.




45 visualizaciones0 comentarios
bottom of page