top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Les Falleres Majors de Bétera participen en les Festes Majors del poble


Durant les Festes Majors del poble, que es van celebrar entre el 12 i el 22 d´ Agost, les Falleres Majors van participar en diversos actes, el primer d´ ells sigue el passat 14 d´ Agost, la vespra del dia gran de Bétera, a les 23:15h donava inici la tradicional dançà a la Mare de Déu d´ Agost que tradicionalmet organitza el grup l´ Aljama de Bétera. Un nombrós públic volia ser partícep d'aquesta dançà popular on prop de 100 persones varen deleitar al públic assistent dels seus millors pasos de ball. Entre les protagnistes que varen partipipar en aquest acte tan emocionant abans de que les alfàbegues de Bétera ompliren els carrers del municipi es trobaven les Falleres Majors de Bétera 2017, la xiqueta Lluna Alejo i Villora i la senyoreta Julia Garrido i Montagut, acompanyades pel President i Vicepresidenta de la Junta Local Fallera de Bétera. Les màximes representants falleres varen així gaudir de prop de 45 minuts de balls al càrrer i participaren activament de les Festes Majors del poble de Bétera.

Dies mes tard, la nit del divendres 18 d'agost les falles de Bétera varen omplir l'Albereda per deleitar a tots els assistents dels playbacks que durant mesos han estat preparant. Però abans de l'inici de l'espectacle, l'acte faller s'obria amb l'entrada de les màximes representants de les falles, les Falleres Majors de Bétera 2017, Lluna Alejo i Julia Garrido, fent entrada al recinte i acompanyades pel President i Vicepresidenta de la Junta Local Fallera per acompanyar i gaudir de la nit que les cinc comissions del municipi havien preparat. Un total de 20 cançons varen ser interpretades per les comissions falleres. També els balls del grup Salsax4 i un número a càrrec de les Obreres i Majorals 2017 varen posar la "guinda" del pastís a una nit divertida.

Una nit que organitza la Junta Local Fallera dintre de la semana de les Festes Majors del poble, i que amb la col·laboració de l'Ajuntament i de les Obreres i Majorals 2017, va eixir perfecta i de la que el públic va gaudir de bó amb l'alegria dels ballarins, el ritme de la música i del colorit del vestuari.





11 visualizaciones0 comentarios
bottom of page