top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Falleres Majors de Gandia 2018.


Gandia ja té noves Falleres Majors per este nou exercici faller.

Nuria Llopis va aceptar el seu carrec el passat 8 de juliol i Sara Sanvíctor el passat 15 de juliol.

L´acte es va celebrar en el Palau Ducal de Gandia.

A continuaciuó anem a coneixer a les màximes representants de les Falles de Gandia 2018, El dia 13 i 14 d´Octubre seràn exaltades.

FALLERA MAJOR INFANTIL


Nuria Llopis Carrasco és fallera de la comissió de Màrtirs des que va nàixer i ha ostentat el càrrec de Reina de la Falla l'any 2016, Reina de l'Art l'any 2014, Padrina l'exercici 2012 i Mascota a 2008. L'amor per la festa és compartit per tota la seua família, el seu pare Raúl ha sigut Vice president els últims 4 anys (2014-2017), sa mare Pilar ha estat comptadora de la comissió des del 2015 fins a 2017 i el seu germà Raúl ha ostentat el càrrec de president infantil l'any 2016.

Nuria és una gran fallera que participa activament de tots els actes que organitza la comissió de la Falla Màrtirs. Gaudint amb els seus amics i fallers del Festival Infantil i cavalcades, entre altres esdeveniments.

La Fallera Major Infantil té 10 anys i és una xiqueta molt activa, simpàtica i molt estimada per tots els xiquets

FALLERA MAJOR


La màxima representant de les falles de Gandia és Sara Sanvictor que pertany a la Falla Plaça Prado des de fa 6 anys i arribà al món faller de la mà de la seua parella, Borja Sellens i els seus amics. Sara ha ostentat els càrrecs de Reina de la Festa a 2015, Reina de la Falla a 2016 i aquest any ha format part de la Cort d'Honor de la Fallera Major, Maragda Escrivà. Sara Sanvictor assegura que des que entrà a formar part activa del món faller, no imagina la seua vida sense les falles, ja que aquestes uneixen al seu nucli familiar, amics i parella. La màxima representant de les falles de Gandia participa activament de tots els actes fallers, gaudint al màxim de tots ells.

En l'àmbit professional, Sara estudià Ciències Empresarials a la Universitat de València, té un Màster en Gestió Bancaria a la Universitat de València i Màster en Professorat de Secundària a Florida Universitària. Actualment Sara treballa en Belmarti, una Fàbrica de confecció Tèxtil.

En l'àmbit personal, Sara Sanvictor és una jove de 28 anys, a la que li agrada molt jugar a pàdel i viatjar. A l'igual que estar amb la família i gaudir amb els seus amics. Sara Sanvictor es caracteritza per la seua simpatia i saber estar, a més de ser una jove molt estimada per tota la gent.

9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page