top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

La Falla Benicalap estrena polseres intel.ligents.


La Falla Burjassot - Pare Carbonell, més coneguda com la Falla de Benicalap, ha estrenat aquest any un Sistema de polseres intel.ligents per al funcionament de la comissió. Funcionen de manera similar a les targetes mobils del metro i amb un programa bastant similar al que utilitza FGV per a comptabilitzar les targetes i els viatges. Cada targeta és lliurada a cada faller membre d´aquesta comissió i cada faller té la seua pròpia.

D´aquesta manera es controla qui és, si tots els fallers participen en els actes i, el més nou, es pot recarregar diners en ella que després es va descomptant del saldo que haja carregat en tal targeta, de manera que els propis fallers poden menjar i beure en les festes de la falla de manera més eficient i ràpida. AMb aixó s´elimina part de les cues a la barra durant els dies de la setmana fallera i es controla qui ha begut o menjat i en quina quantitat concreta.

És un sistema que s´ha implantat aquest any i s´ha provat prèviament en diversos esdeveniments que ha organitzat aquesta comissió amb cert èxit. Ja hi ha hagut diverses falles que s´han interessat en aquest sistema per implantar-lo en les seues comissions falleres.

9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page