top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

FALLES MAJORS DE JLF 2016



Fem un recorregut per les diferets JLF, aon ja han exaltat a les seues Falleres Majors 2016.

ALAQUÀS


Amparo Zomeño i Paula Tormos varen ser proclamades i exaltades com Falleres Majors d’Alaquas per a l’any 2016 i van estar acompanyades per Sofia Soler, Fallera Major Infantil de Valencia 2016.

ALBAL


Elena Puchalt i Lucía de Asunción varen ser exaltades també com Falleres Majors d'Albal per a 2016 i a les seues respectives Corts d'Honor.

ALDAIA


Zaira Ramírez i Carmen Núñez son les Falleres Majors d’Aldaia per a 2016 i que van rebre el suport de tot el mon faller del municipi.

ALFAFAR


En la localitat d’Alfafar també van exaltar a les seues màximes representants falleres per a 2016, Noelia Olmo i Luna Mezquida, en un acte molt emotiu a on es va fer un homenatge al recent fallit secretari de la Junta Local. Sandra Muñoz com Fallera Major de Valencia de 2012 va fer de mantenidora de les Falleres Majors. L’alcalde del municipi va imposar la banda acreditativa com a tal. D’aquesta manera donen inici a les Falles de 2016 en la que la Junta Local Fallera d’Alfafar compleix el 40 aniversari.

ALGEMESÍ


Beatriu López i Carla Campillo foren exaltades al Teatre Municipal de la localitat com màximes representats d’aquesta població per a 2016.

ALZIRA


Laura Gomar Daviu i Almudena Molina Sales varen ser exaltades com Falleres Majors d’Alzira de 2016 al Gran Teatre de la població. Lara Severá, com Reina de les Festes d’Elx, i Juan Antonio Cavanes, com retor de la localitat, van ser els mantenidors d’aquestes representants que viuen un any inoblidable junt a les seues Corts d’Honor.

BENAGUASIL


El Auditori de la Unió Musical va acollir l’emotiu acte en el que Maria Jose Garcia i Andrea Arnal foren presentades com els nous representants del col·lectiu faller de Benaguasil per a 2016.

BENETUSSER


La localitat de Benetusser va exaltar a Alba Navalón i a Noemi Costoyas com màximes representants de dita localitat per a 2016. L’acte es va celebrar en el Centre Cultural El Molí i va contar amb la presencia de Alicia Moreno, Fallera Major de Valencia junt a tota la seua Cort d’Honor.

BETERA


Inés Plasencia i Paula Hernández foren exaltades a la Casa Nebot on van rebre les bandes acreditatives com a Falleres Majors de Bétera per a 2016.

BORRIANA


Marina Monferrer i Laura Conde varen ser exaltades com Reines Falleres de Borriana per a 2016 al Teatre Payà de la localitat. Mari Carmen Marín, Paco Martínez Heredia i Susana Sánchez van ser els encarregats de ser els mantenidors de les recent exaltades reines falleres.

BUNYOL


Reyes García fou exaltada en l’Auditori de Sant Lluis junt a la seua Cort d’Honor com a Fallera Major de Bunyol per a les Falles de 2016

CARCAIXENT


L’Auditori de les Dominiques d’aquesta localitat va acollir la solemne exaltació de Alexandra Bou i Laia Chorro com màximes representants falleres de Carcaixent per a 2016.

CARLET


Carlet va viure un dia històric amb l’exaltació de la primera Fallera Major de la ciutat, Maite Casas Rodríguez.

CATARROJA


Catarroja també va celebrar l’Exaltació de les seues Falleres Majors de 2016, Marta Polit i Marta Bort, en el Teatre Auditori Francisco Chirivella de la localitat. Les noves representant de la localitat van rebre de mans de l’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, la banda que ja les acredita com a màximes representants de la vil·la en la que també van rebre la visita de Alicia Moreno, Fallera Major de Valencia de 2016.

DENIA


Marina Margalejo i Alejandra-Pastor foren exaltades com a Falleres Majors d’aquesta localitat costera.

GANDIA


Lluna Garcia i Raquel Díaz varen ser exaltades també com màximes representants de la ciutat de Gandia per a 2016. Lluna es de la Falla L’Alquerieta mentres que Raquel es de la comissió Paseig Lluís Belda. Lara Siscar i José Manuel Prieto van exercir com mantenidors.

LA POBLA DE VALLBONA


La xiqueta Rebeca García Ortega i la jove Inma Castillo Romero son les máximes representants de la festa fallera de La Pobla de Vallbona. L’acte va tindre lloc a l’auditori de la Casa de la Cultura de la població.

LLIRIA


Marta Romero i Belanna Harrow reben el reconeixement del mon faller de la ciutat en l’escenari de la Unió Musical de la localitat.

MASSANASSA


El saló d’actes sociocultural de la localitat de Massanassa va acollir la solemne exaltació de les màximes representants d'aquesta població per a 2016, Raquel Ramón i Marta Rubio. Van rebre la visita de Sofía Soler, Fallera Major Infantil de Valencia junt a la seua Cort d’Honor.

MONCADA


Paula María Carrera i Yasmina Garibo varen ser exaltades com màximes representants de les Falles de Moncada per a l’any 2016.

PAIPORTA


L’Auditori Municipal de Paiporta va acollir la solemne Exaltació de Andrea Puig i Maria Plaza com màximes representants falleres d’aquesta localitat per a 2016.

PATERNA


El Teatre Antonio Ferrandis de Paterna va acollir la Exaltació de les màximes representants falleres d’aquesta població, Gloria López y Sheila Rodríguez

PICANYA


La Solemne Exaltació de les Falleres Majors de Picanya 2016, Andrea García i Maria Pau Vilanova i les seues respectives Corts d'Honor es va celebrar el dissabte 14 de novembre de 2015 al Centre Cultural de la localitat i Jose Luis Ceballos, artista faller, va actuar com mantenidor.

RIBARROJA


Irene Martínez i Candela Gimeno digueren ‘Si’ a la demanà de l’Alcalde de la ciutat i ara ja son oficialment Falleres Majors 2016 de la localitat.

SAGUNT


El imponent Teatre Romà de Sagunt va acollir amb tota solemnitat l’Exaltació de Maria Villar i Beatriz Alòs com a Falleres Majors de 2016 d’aquesta localitat del Camp de Morvedre. Carles Villeta com a periodista va ser el mantenidor de les màximes representants falleres de la localitat

SEDAVI


Lahia Arévalo va ser també exaltada com Fallera Major de Sedaví per a 2016 sent de la comissió fallera Sant Torquat.

SUECA


L’Exaltació de Sara Roselló com a Fallera Major de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes es va realitzar al Centre Cultural Bernat i Baldoví de la localitat i va comptar amb la presència de Alicia Moreno, Fallera Major de Valencia 2016.

TORRENT


La Falla Nicolau Andreu de Torrent celebra el 40 aniversari amb l'honor que la màxima representant de les Falles de Torrent 2016 siga fallera de la comissió mentres que la comissió de la Falla Sedaví repetix amb la representant infantil al elegir a Carla Pallardó. Les dos varen ser exaltades com a tal en l’Auditori de la localitat.

VILLANUEVA DE CASTELLÓN


Raquel Herrero i Aitana Martirell també visqueren un dels moments mes importants del seu regant quan foren exaltades com Falleres Majors de Vilanova de Castelló que celebraren en l’auditori municipal Rex.

XÀTIVA


Adriana Pérez i Olivia Cabezón van ser exaltades com Falleres Majors de Xàtiva per a les Falles de 2016.

RECORDEU: El dia 29 de Gener i el dia 30 de Gener, serán Exaltades les Falleres Majors de València, en el Palau de la Mùsica de València.

10 visualizaciones0 comentarios
bottom of page